Friluftsfamiljen blir till

Handritat porträtt av familj i skogen

Tjohej! Nu har jag startat en YouTube-kanal för mina ritfilmer, så nu kan även den som inte har Instagram eller Facebook titta på när jag ritar.

I den här ritfilmen har jag skrivit in lite tips och tricks hur jag gör när jag ritar. Jag har tipsat om lite olika pennor för olika ändamål, t.ex. vit Posca för ögonblänk och Posca i guld och silver för små detaljer på jackorna och förstås pojkens guldmedalj. Slutligen använder jag en färgad fineliner i turkos nyans för att komma in mellan bebisens fingrar där Promarkerstiftet är för tjockt.

Posca är ett märke på en sorts penna. Titta på ritfilmen så syns det hur den ser ut. Samma med Promarker. En fineliner är helt enkelt en penna med tunt stift för ”fina linjer”. Jag använder svart fineliner för konturerna och som sagt ibland en färgad fineliner där tuschpennans stift inte kommer åt.

Mitt första YouTube-inlägg; Ett A4-porträtt på den aktiva friluftsfamiljen Rovina i orienteringsskogen.Jag ser att bilden skakar endel, det är mitt bord som är lite ostadigt. Dessvärre tänker jag inte på det när jag ritar men när hastigheten speedas upp så ser jag det. Ska åtgärda det. Finns det något annat jag ska tänka på när jag filmar? Är ganska newbie och tittar inte själv på så himla mycket ritfilmer på YouTube. Så kom gärna med feedback, stort som smått. Eller varför inte annat jag ska filma än just när jag gör ett porträtt! Vad vill du se? I aim to please och är tacksam för all input jag kan få gällande mitt innehåll. Vill att innehållet i alla mina kanaler ska vara värdefullt för dig.

Och du, prenumerera gärna på min kanal på YouTube om du vill! Klicka här.

Sandra

1 reaktion på “Friluftsfamiljen blir till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *