Integritetspolicy

Företaget

Clover & Cloud Illustrations är en enskild firma med sitt säte i Nälden, Jämtland. Företaget är godkänt för F-skatt.

Adress: Tallstigen 2, 835 40 Nälden
Organisationsnummer: 8303192960
Momsregistreringsnummer: SE830319296001
Mailadress: sandra@cloverandcloud.se
Innehavare: Sandra Bagge

Hemsideadressen är: https://cloverandcloud.se

Vilka personuppgifter som samlas in och varför

I samband med din beställning godkänner du att Clover & Cloud lagrar dina uppgifter för att kunna fullfölja åtagandena gentemot dig som kund. Uppgifterna som lagras är namn och adress för leverans och faktura samt mailadress för kvitto/faktura. Du kan redigera dina uppgifter på ”Mitt konto” i efterhand samt välja att ta bort dem i shoppens system.

Uppgifterna lagras även i kundregistret i bokföringssystemet. De raderas 1 år efter senast avslutade kundrelation. Jag, Sandra, är den enda som har tillgång till kundregistret. Du har enligt GDPR rätt att ta del av dina uppgifter i kundregistret och kräva att de ska tas bort därifrån närsomhelst. Adressen måste dock sparas i 7 år på kvittona enligt Bokföringslagen. Inga uppgifter i kundregistret lämnas ut utan används enbart för kontakten mellan dig och Clover & Cloud, inte för reklam.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret in, samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookies

Om du lämnar en kommentar på denna webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer det dessutom att skapas flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under ett dygn.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka dina data delas med

Denna hemsida är byggd i WordPress med tillägget för e-handel, WooCommerce. Beställningsformuläret är skapat i Ninjaforms och betalningshantering sker via Swish och PayPal. Gå in på deras egna sidor för att ta del av deras respektive integritetspolicy.

Hur länge dina uppgifter sparas

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på denna webbplats sparas även de personuppgifter som anges i användarprofilen. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Var dina uppgifter skickas

Kommentarer från besökare kan komma att kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.