Personlig beställning

Om du vill beställa en personlig teckning, familjeporträtt, gratulationskort eller liknande där du själv bestämmer innehållet, fyller du i det här formuläret.

Alla fält är tvingande. Har du inget du vill fylla i sätter du ett streck. Detta är för att jag ska veta att du inte har missat något.

Skicka gärna med bilder på det jag ska rita av! Bifoga dem längst ner i formuläret. Räcker inte formuläret till, skicka fler bilder i ett separat mail till: info@cloverandcloud.se

OBS! Leveranstiden på personliga beställningar är väldigt varierande pga vardagspussel. Om jag anser att jag inte kommer hinna klart till ditt önskade datum kommer jag tyvärr att behöva tacka nej till din förfrågan.

Prislistan för personliga beställningar finns här.

Personliga beställningar är bindande köp. Ingen reklamationsrätt.

img_1681

Jag förbehåller mig rätten till att fritt använda alla illustrationsidéer, även de som framkommer vid en personlig beställning. Detta kan innebära att jag (efter standardisering) trycker upp illustrationen och lägger den i webshopen. Jag publicerar alla mina motiv på Instagram och Facebook och ibland andra sociala medier.