Köpvillkor

Betalningssätt

I dagsläget använder jag mig endast av Swish som betalmetod. Har du inte Swish kan du föra över pengar till mitt företagskonto. Jag tar inte emot kontanter.

Swish
070-3396785 (Sandra Lindström).
Märk betalningen med Clover & Cloud.

Kontoöverföring
Clearingnummer: 8147-1 (Swedbank)
Kontonummer: 964 749 895-6
Märk betalningen med ditt namn.

Leveransvillkor

Jag skickar din beställning när din inbetalning syns på mitt konto. Den levereras i ett hårt papprör eller ett hårt kartongkuvert via Posten. Fraktkostnad tillkommer, ange om du vill ha en spårbar försändelse eller vanlig. Alla ordrar över 1000 kr levereras fraktfritt.

Leveranstiden på personliga beställningar är väldigt varierande pga mitt vardagspussel. Jag gör en bedömning om jag kommer hinna klart till ditt önskade datum eller inte. Om jag anser att jag inte kommer hinna klart kommer jag tyvärr att behöva tacka nej till din förfrågan.

Leveranstiden på illustrationer ur webshopen är 2-3 arbetsdagar.

Leveransstatus

När jag har tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse via e-post eller sociala medier, beroende på varifrån du har kontaktat mig. Jag skickar även en leveransbekräftelse när jag har lagt beställningen på postlådan.

Illustrationerna

Tänk på att färgerna på skärmen kan skilja sig något från färgerna i verkligheten.

Illustrationerna i webshopen är tryckta på 160 mg papper. Din personliga beställning får du direkt på originalpapperet som är 70 mg. Önskar du att jag trycker upp din personliga illustration på ett tjockare papper gör jag det, då tillkommer 100 kr.

Ram ingår ej.

Jag förbehåller mig rätten till att fritt använda alla illustrationsidéer, även de som framkommer vid en personlig beställning. Detta kan innebära att jag (efter standardisering) trycker upp illustrationen och lägger den i webshopen. Jag publicerar alla mina motiv på Instagram och Facebook och ibland andra sociala medier.

Ångerrätt och reklamation

Om du inte skulle vara nöjd med en illustration vill jag att du kontaktar mig så vi får rätta till det hela. Jag vill ha 100% nöjda kunder och allt går att fixa.

Om du vill ångra eller byta ett köp som du gjort i webshopen ska returen ske inom 14 dagar från du tog emot illustrationen. Kontakta mig för återbetalning och returadress. Varan du returnerar ska vara i samma skick som när du fick den och i originalförpackning.  Återbetalning sker när jag fått tillbaka illustrationen.

Kunden står för returfrakten.

Ångerrätt och reklamation gäller ej personliga beställningar.

När du beställer en personlig teckning är den uppritad enbart för dig, därför blir köpet bindande. Regeln om ångerrätt i lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal gäller därför inte.