Köpvillkor

Betalningssätt

Du förskottsbetalar via PayPal eller Swish. Har du inte tillgång till dessa kan du föra över pengar till mitt bankgiro. Jag tar inte emot kontanter.

PayPal

PayPal erbjuder betalning via ditt kreditkort. Vill du betala via ditt PayPal-konto finns mitt konto inlagt i kassan i webshopen.

Swish

Swishbetalning sker till nr 1232687788.
Märk betalningen med ditt namn.

Bankgiro

Bankgironummer: 5277-1300.
Märk betalningen med ditt namn.

Efter betalning skickar jag ett kvitto till din mailadress.

Leveransvillkor

Jag behandlar din order när din inbetalning syns på mitt konto. Den levereras i ett hårt papprör eller ett hårt kartongkuvert via PostNord. Fraktkostnad tillkommer, ange om du vill ha en spårbar försändelse eller vanlig. Ordrar över 1500 kr levereras fraktfritt.

Leveranstiden på personliga beställningar är väldigt varierande pga mitt vardagspussel. Jag gör en bedömning om jag kommer hinna klart till ditt önskade datum eller inte. Om jag anser att jag inte kommer hinna klart kommer jag tyvärr att behöva tacka nej till din förfrågan.

Leveranstiden på färdiga motiv ur webshopen är 2-3 arbetsdagar.

Leveransstatus

När jag har tagit emot din order får du en automatisk bekräftelse via webshopen. Jag skickar sedan en leveransbekräftelse när jag har lagt ordern på postlådan.

Illustrationerna

Tänk på att färgerna på skärmen kan skilja sig något från färgerna i verkligheten.

Illustrationerna i webshopen är tryckta på 160 eller 200 mg papper. Din personliga beställning får du direkt på originalpapperet som är 220 mg.

Ram ingår ej.

Jag förbehåller mig rätten till att fritt använda alla illustrationsidéer, även de som framkommer vid en personlig beställning. Detta kan innebära att jag (efter standardisering) trycker upp illustrationen och lägger den i webshopen. Jag publicerar alla mina motiv på Instagram och Facebook och ibland andra sociala medier.

Ångerrätt och reklamation

Om du inte skulle vara nöjd med en illustration vill jag att du kontaktar mig så vi får rätta till det hela. Jag vill ha 100% nöjda kunder och allt går att fixa.

Om du vill ångra eller byta ett köp som du gjort i webshopen ska returen ske inom 14 dagar från du tog emot illustrationen. Kontakta mig för återbetalning och returadress. Varan du returnerar ska vara i samma skick som när du fick den och i originalförpackning. Återbetalning sker när jag fått tillbaka illustrationen. Gäller ej köp ur webshopen där du önskat personliga uppgifter.

Kunden står för returfrakten vid byte och ångrat köp.
Jag står för returfrakten vid reklamation.

Ångerrätt och reklamation gäller ej personliga beställningar.

När du beställer en personlig teckning är den uppritad enbart för dig, därför blir köpet bindande. Regeln om ångerrätt i lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal gäller därför inte.

Integritetspolicy

Information kring hur jag hanterar personuppgifter hittar du här.