Clover and Cloud Illustrations

Om

Hej! Jag heter Sandra och det är jag som tecknar bakom namnet Clover & Cloud, vilket  är en enskild firma med f-skattsedel som "föddes" 1 februari 2017.

Jag vill gärna berika ditt barns rum med gulliga, mysiga motiv i fina färger. Ditt hem med unika och personliga illustrationer. Och dina vänner med presenter som ingen annan har.

Här hittar du handritade illustrationer, färglagda med Promarkers-tuschpennor och upptryckta på 200 mg halvmatt vitt papper. Korten är tryckta på 300 mg papper. Originalen försöker jag rita på 220 mg men ibland blir det på 70 mg. 

Det går även att beställa utifrån helt personliga önskemål. Familjeporträtt, kort till födelsedag eller dop, namntavlor, födelsetavlor, you name it. Jag ritar i min stil och det innebär bl.a. inga näsor, tänder eller ögonbryn och oftast bara prickar till ögon :) Jag ritar alltså inga tydliga ansiktsdrag, men det går göra mycket med personliga tillbehör, kläder, utseende i allmänhet och kroppspråk. Kika gärna på det jag har gjort tidigare för att få en bild av min stil! Jag finns här:

Instagram: cloverandcloud
Facebook: cloverandcloud.se
Hemsidan: Clover & Cloud

Tänk på att färgerna på skärmen kan skilja sig något från färgerna i verkligheten. Ram ingår inte.

Vill du veta mer är du välkommen att kika in i bloggen, där jag avslöjar lite mer bakom kulisserna kring denna verksamhet. Där finns även en närmare presentation av mig, lite rithistoria, hur namnet Clover & Cloud uppkom och annat som rör mitt tecknande.

Vad roligt att du hittat hit! Varmt välkommen ska du vara.

Kontakt: C&C Facebook messenger eller maila info@cloverandcloud.se.