Clover and Cloud

Om

Hej! Jag heter Sandra och det är jag som tecknar bakom namnet Clover & Cloud, som är en enskild firma med f-skattsedel som "föddes" 1 februari 2017.

Jag vill gärna berika ditt barns rum med gulliga, mysiga motiv i fina färger. Ditt hem med unika och personliga illustrationer. Och dina vänner med presenter som ingen annan har.

Här hittar du handritade illustrationer, färglagda med Promarkers-tuschpennor och upptryckta på 200 mg halvmatt vitt papper. Korten är tryckta på 300 mg papper. Originalen ritar jag på 220 mg och i undantagsfall på 70 mg. 

Det går även att beställa utifrån helt personliga önskemål. Familjeporträtt, kort till födelsedag eller dop, namntavlor, födelsetavlor, you name it. Jag ritar i min stil och det innebär bl.a. inga näsor, tänder eller ögonbryn och oftast bara prickar till ögon :) Jag ritar alltså inga tydliga ansiktsdrag, men det går göra mycket med personliga tillbehör, kläder, utseende i allmänhet och kroppspråk. Kika gärna på det jag har gjort tidigare för att få en bild av min stil! Jag finns här:

Instagram: cloverandcloud
Facebook: cloverandcloud.se
Hemsidan: Clover & Cloud

Tänk på att färgerna på skärmen kan skilja sig något från färgerna i verkligheten. Ram ingår inte.

Vill du veta mer är du välkommen att kika in i bloggen, där jag avslöjar lite mer bakom kulisserna kring denna verksamhet. Där finns även en närmare presentation av mig, lite rithistoria, hur namnet Clover & Cloud uppkom och annat som rör mitt tecknande.

Vad roligt att du hittat hit! Varmt välkommen ska du vara.

Kontakt: C&C Facebook messenger eller maila info@cloverandcloud.se.