Handritat porträtt

Är du sugen på att ge bort ett porträtt eller familjeporträtt i present till någon? Då hjälper jag dig gärna!

Du skickar bilder på personerna och detaljerna som ska vara med i porträttet och så ritar jag ihop ”pusselbitarna”. Det behöver alltså inte vara alla personer på samma bild. Du får önska design precis hur du vill, men jag kommer gärna med förslag om du behöver det. Det trevligaste är att det blir personligt för mottagaren och något hen känner igen sig i.

Tre olika referensbilder blev till en illustration av Kronprinsessfamiljen.

Inspiration till design för ditt porträtt finns både i galleriet och i webshopen. Kanske skog och fjäll för friluftsfamiljen, stränder och flygplan för den som gillar att resa, eller alla intressen i en salig blandning på ett lekfullt sätt. Några designer jag själv gillar är:

Cirkeldesignen, med personliga detaljer runtom huvudpersonen.
Såpbubbledesignen, med personliga detaljer inuti bubblor.
Pussdesignen, för bröllopsporträtt eller andra kärleksfulla tillfällen, med eller utan personliga detaljer runtom.
Eller ingen speciell detaljdesign utan mer som denna härliga outdoor-familj som ville bli avbildade i skogen.

Prisbilden är uppbyggd på tidsåtgång. Det tar allt mellan 4 och 10 timmar för mig att skissa, bolla idéer med dig, korrigera önskemål, och färglägga porträttet. Prislistan ser ut på detta vis:
Som komplement till porträtt erbjuder jag även den enklare och billigare varianten – Famlinjen. Oavsett vad du väljer så ser jag fram emot att höra från dig!Julklapp, födelsedagspresent, till farsdag, morsdag, alla hjärtans dag, student eller jubileum. Ett porträtt passar till alla tillfällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *