Publicerad Lämna en kommentar

Hemsida

När jag startade den här bloggen på WordPress.com tänkte jag att jag får väl länka till den från min framtida hemsida som någon annan får bygga åt mig. Så visade det sig att det gick att skapa en fullgod hemsida direkt i WordPress egna mallar! Riktigt kul, för jag ville egentligen göra det själv, så att jag kan ändra i den när jag vill. Nu är jag snart färdig. Bara några små justeringar och sedan får den komma ut i cyberspace. Eller när du läser det här har jag ju redan släppt adressen till offentligheten.

Webshopen ligger också relativt färdig och väntar ”bara” på produkter för försäljning. Den får vara stängd tills jag har något att lägga upp där, den tappar ju sitt syfte ganska mycket annars. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *